top of page

TAKKATUPA -
2-3 henkilöä

Hurmaavassa maalaismiljöössä sijaitseva Takkatupa (20 m2) on tunnelmallinen ja hyvin varusteltu pikkumökki omalla avokeittiöllä, suihkuilla ja wc:llä. Takkatupa on ihanteellinen yksittäisille majoittujille, pariskunnille ja pienille perheille. 
 
Mökissä on parivuode (140 cm) ja mökkiin on mahdollista saada lisävuode. Mökkiin mahtuu enimmillään 3 henkilöä. Mökki on avointa tilaa, eli siinä ei ole erillistä makuuhuonetta.
 
Varustelu: - liesi - mikroaaltouuni - jääkaappi minipakastimella - astianpesukone - veden-ja kahvinkeitin - leivänpaahdin - astiasto - radio - shampoo - hiustenkuivain - petivaatteet - pyyhkeet.

Perinteinen puulla lämmitettävä sauna on saatavissa käyttöön 300 euron lisämaksusta. Sauna sijaitsee samassa rakennuksessa ja se lämmitetään valmiiksi. Ilmoitathan ystävällisesti hyvissä ajoin, mikäli haluat saunoa, sillä saunan lämmitys kestää noin 6 tuntia.

Hinnat:
Kesä ja syksy 125 €/yö,
Talvi 150 €/yö

Lisävuode 30 €/yö

Varaa majoituksesi nyt!
 
Puh. +358 46 936 7096, täytä yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia havuarcticholidays@gmail.com 


katso vapaat päivät täältä.

Huolehdimme mökkien siisteydestä ja desinfioinnista jokaisen vieraamme jälkeen, joten voit turvallisesti majoittua luonamme Covid-19-tilanteesta huolimatta.

HIRSIMÖKKI -
4-5 henkilöä

Majoitu viihtyisässä hirsimökissä ja nauti olostasi perheen tai ystävien kesken. Hirsimökissä (100 m2) on majoituspaikka 5 henkilölle, oleskelutila, keittiö ja wc:t. Mökki on avointa tilaa, eli siinä ei ole erillisiä makuuhuoneita. Kauniit jykevät hirsiseinät ja siisti sisustustyyli saavat tuntemaan olosi kotoisaksi.
 
Mökissä on sisävessat, joissa bideesuihkut. Mökissä ei ole suihkuja, vaan peseytyä voi viereisessä rakennuksessa.

Varustelu: mikroaaltouuni - veden- ja kahvinkeitin - uuni - hella - tiskikone - leivänpaahdin - iso jääkaappi - petivaatteet - pyyhkeet - hiustenkuivain. 
 
Nauti hiljaisuudesta ja puhtaasta luonnosta, tunne talvella narskuva lumi ja kesällä kulleropellon tuoksu, piipahda lähimetsän rauhaan ja koe ikimuistoisia elämyksiä!
 ​
Hinnat:
Kesä ja syksy 325 €/yö,
Talvi 350 €/yö

Varaa nyt!
Puh. +358 46 936 7096, täytä yhteydenottolomake​ tai lähetä sähköpostia havuarcticholidays@gmail.com 
 

katso vapaat päivät täältä.

Huolehdimme mökkien siisteydestä ja desinfioinnista jokaisen vieraamme jälkeen, joten voit turvallisesti majoittua luonamme Covid-19-tilanteesta huolimatta.

bottom of page