top of page

VARAUSEHDOT

Varaus on vahvistettu, kun asiakas vastaanottaa vahvistuksemme kirjallisesti tai suullisesti

(mikäli asiakkaalla ei ole sähköpostiosoitetta).

Asiakkaan tulee maksaa varauksensa saapuessaan joko laskulla, käteisellä tai maksukortilla;

Visa, Maestro, MasterCard, JCB tai AmericanExpress.

Hinnat sisältävät alv 10%. Havu Arctic Holidays varaa oikeuden oikaista

hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. 

Sisäänkirjautuminen saapumispäivänä klo 17.00 alkaen ja uloskirjautuminen lähtöpäivänä klo 12.00. Kysy mahdollisuutta joustavaan sisään- tai uloskirjautumiseen. Lemmikkieläimet ovat sallittuja.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin kirjallinen tai suullinen tieto peruutuksesta on tullut Havu Arctic Holidaysille. Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti, sähköpostitse tai puhelimitse.

Peruutukset 4 viikkoa ennen saapumista voidaan perua kuluitta.

Asiakas on velvollinen maksamaan 100 % varauksen hinnasta, mikäli varaus peruutetaan alle 2 viikkoa ennen saapumista. Asiakas on velvollinen maksamaan kaikista varaamistaan öistä, vaikka hän majoittuisi muualla joitakin öitä varauksen aikana. Saapumatta jättäminen ei ole peruutus.

Havu Arctic Holidaysilla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure. Mikäli asiakas aiheuttaa vaaraa tai häiriötä on Havu Arctic Holidaysilla oikeus purkaa asiakkaan varaus välittömästi. 

 

Havu Arctic Holidaysin majoitustilat ovat savuttomat. Havu Arctic Holidaysilla on oikeus periä asiakkaalta 300 euroa korvauksia, mikäli majoitustiloissa on viitteitä tupakan tai vastaavan polttamisesta.

Talvella ikkunoita ja ovea ei voi jättää auki, eikä lämmitystä saa ottaa kokonaan pois.

Asiakkaan tulee huolehtia, että lähtöpäivänä ikkunat ovat suljettu ja ovet lukittu.

Havu Arctic Holidaysilla on oikeus periä asiakkaalta korvauksia, mikäli ohjeita ei ole noudatettu ja sen johdosta majoitustiloihin ja/tai irtaimistoon on aiheutunut vahinkoja.

 

Kadonneista avaimista veloitamme asiakkaalta 300 euroa.

Pyydämme ystävällisesti asiakkaitamme ilmoittamaan välittömästi majoitukseen liittyvistä huomautuksista tai valituksista Havu Arctic Holidays

+358 46 936 7096 tai havuarcticholidays@gmail.com.

Havu Arctic Holidays pidättää oikeuden muutoksiin.

bottom of page